Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Χριστούγεννα 2014

Το σχολείο μας τις τελευταίες μέρες μετατράπηκε σε εικαστικό εργαστήρι. Μαθητές και εκπαιδευτικοί πειραματίστηκαν με διάφορα υλικά, δημιούργησαν και διακόσμησαν το χώρο του σχολείου.

 Μαθητές της Στ΄ τάξης διακόσμησαν με χρώματα παλιά χριστουγεννιάτικα στολίδια και στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο του πάνω κτηρίου.




Οι μαθητές της Δ΄ τάξης κατασκεύασαν χριστουγεννιάτικα στολίδια, τα διακόσμησαν και τα κρέμασαν σε δέντρο έξω από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγκαιριάς.







Κατασκευή κάρτας από τη Β΄ τάξη.


Διακόσμηση για την πόρτα της αίθουσας,  Δ΄ τάξη.


 Διακόσμηση για την πόρτα της αίθουσας,  Ε΄ τάξη.


Διακόσμηση τάξης ένταξης.


 Δημιουργία χριστουγεννιάτικης κάρτας για τους ξενιτεμένους συμμαθητές μας, Ε΄ & Στ΄ τάξεις.


Χριστουγεννιάτικη γιορτή.

Την Παρασκευή 19/12 στο χώρο του πολιτιστικού συλλόγου Αγκαιριάς πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη γιορτή μας. Μαθητές από όλες τις τάξεις του σχολείου μας με την καθοδήγηση και τη συνδρομή των εκπαιδευτικών  μας δούλεψαν με κέφι  και παρουσίασαν αν κρίνουμε απ' το θερμό χειροκρότημα ένα θέαμα αντάξιο των προσδοκιών όλων των παρευρισκομένων. Γονείς και συγγενείς των παιδιών απόλαυσαν τη χορωδία μας, τα θεατρικά δρώμενα και τα μουσικοχορευτικά σκετς που ετοιμάσαμε. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους γονείς που μας στηρίζουν και συνεισφέρουν στις προσπάθειές μας, στους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας για τη σκληρή προσπάθεια που καταβάλλουν αλλά κυρίως στους μαθητές μας που έδωσαν για μια ακόμη φορά τον καλύτερό τους εαυτό.















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου