Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Πυρετός καλλιτεχνικής δημιουργίας.

 Το σχολείο μας τις τελευταίες μέρες έχει μετατραπεί σε εικαστικό εργαστήρι. Καθώς πλησιάζουν τα Χριστούγεννα μαθητές και εκπαιδευτικοί πειραματίζονται με διάφορα υλικά και δημιουργούν. Τα περισσότερα από τα έργα μας θα διατεθούν προς πώληση στο χριστουγεννιάτικο παζάρι που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγκαιριάς. Συγχαρητήρια σε όλους μικρούς και μεγάλους για τη δημιουργικότητα και το μεράκι τους. Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικές από τις δημιουργίες των καλλιτεχνών του Δημ. Σχολείου Αγκαιριάς.                                

Οι μαθητές της Γ΄τάξης με τη βοήθεια της δασκάλας τους, της κας Άρτεμης χρησιμοποίησαν χαρτοπολτό, μικρά κομμάτια από ξύλο και χρώμα και δημιούργησαν  αυτά τα υπέροχα χριστουγεννιάτικα δεντράκια. 

Στο ολοήμερο τμήμα του σχολείου μας μαθητές από όλες τις τάξεις με  τη συνδρομή της κας Ελευθερίας δούλεψαν με πηλό και έφτιαξαν πολύ όμορφα διακοσμητικά κεράκια σε σχήμα αστεριού.


                                
Οι μαθητές της Δ΄τάξης με  την κα Κατερίνα, χρησιμοποίησαν χαρτοπολτό και νερομπογιές και δημιούργησαν ωραίες μολυβοθήκες και μπολ.

Οι μαθητές της Ε΄τάξης μαζί με το δάσκαλό τους κ. Μανώλη δημιούργησαν πολύχρωμα mouse pads.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου